BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 23 May 2011

Esok MY BUFDAY !!!


Esok adelah hari bahagia,
 dalam hidup aku....
sejak aku dah besar ni...
 aku tak penah sambut bufday aku...
family aku pon xpenah wish..
 its ok...
aku tak amik hati.. .
tapi aku tahu mak ayah aku ingat..
just dorang sebok jee kadang2 kan...
tapi nape hari ni aku rase sedih sangat...
esok adekah aku akan terus bersedih,
seperti hari ini???
aku rase macam aku ni hidup...
sorang2 jer... 
ade bf pon...
macam tak de jerr...
hmm... tahlaa..
hari demi hari....
dugaan yg aku lalui amat laa sukar,
untuk aku tempuhi,..

ape pon...
aku nak wish awal2 kat diri aku...
HAPPY BUFDAY...
FATIN NABILA ...
Yang ke 20 tahun... ^___^

Saturday, 21 May 2011

Langkawi Im Coming ~ ~




Syoooookkkkkkkkkkknnnnnnnyeeeeeeerrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!
sebab sayang saya  nik fadzil,
nak bawak saya pegi langkawi lepas saya 
abis stdy ni..hehehe.. 
syokkk sangat..


sebab seumur hidup saya....
tak penah lagi ade oranng tersayang ajak p jalan2 cam ni...
hehehe..heeeeeeeeeeeee...
suke saya taw... 


tak sabar rasenyerr nak pegi sane.....
saya harap awak tunaikan janji awak.....
tapi kalau sebab tertentu awak tak boleh nak pegi...
tak ape..saya paham... kite hanya merancang...
tapi tuhan yang tentukan segalanya... 
saya nak awak tahu....
yang saya sayang awak sangat !!!...


hyee uu... u ingt u macho ke wat muke cam 2..
hehehe...hehehehe..
u macam mane pon i tetap syg...
love u my dear ~ ~



SAKIT HATI SGT2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Hari ini 
saya sakit hati 
teramat sangat !!!!!,,
rase macam nak 
sepak terajang jerrrr
 semua orang !!
Sumpah !,, 
saya SAKIT HATI 
gilerrr .....

Sabar jelaaa bile 
tengok pic dye 2..
ade lagi kat FB awak...
hmmm...
saya malas nak bising2.....
fikir sendiri  lah....

dahlaaa... 
xde mood langsong 
hari ni !!!!..
malas nak fikir..
TIDO LAGI BAIK !!!!!

Wednesday, 18 May 2011

Terima Kasih syg..



Malam ni hapyy + sedih....nak taw happy sebab ape??
huhuhu....saya happy sebab malam ni dapat luangkan masa ngan nik..
hehehe..hehe... 
then sy sedih sebab.. sy rindu sgt kat awak nikk....
tadi skype ngan awak happy sy...tgk awak....
awak lah lelaki yang memahami sy.... 
sy happy sgt dapat kenal ngan awak nik...
menangis saya bile taip blog ni... 
sy rase awak betol2 hargai sy... sy tak penah rase di hargai cam ni...
thanks awak..sebab bahagiakan hidup saya....
saya nak awak tahu...yang saya sayang kan awak sangat2 !!!....
hope saya dapat jumpe awak jugak 1 hari nanti... 
rindu sgt kat awak... =(
dan saya harap bile kite dah jumpe nanti....
awak tak berubah hati..... 
saya tak nak sebelom jumpe awak kan main sygggg kat syg....
nanti dah jumpe awak layan macam nak tak nak....
saya harap HATI AWAK TAK BERUBAH !!!!
sy tetap syg awak dunia akhirat..... =)


sayang.. u tengok sape kat sebelah tu???
u tunggu i yerr.. hehehhe...
tunggu ..nanti i sampai kat sebelah u..hehehhehe....
u jangan sedh taw tgk i update blog ni....
huhuhu.. i rase bahagia sgt !!!!!.. 
bile rase diri i di hargai oleh seseorang... =)


LOVE U SAYANG !!!!!! 
MUUAAHHH ...... MMUUAAHHH..... MMUAAAHH !!!!!!


Monday, 16 May 2011

Seminar Resume Bergaya

hamboiii..merah gitew !!
comel tak??? heeee....
mule dah perasan aku ni kan??
haha..haaaaaaaaaaaaa..
time ni kat mane tah mane tempt ni,
aku pon lupe !..
heee...heeee.. jgn marah...




Nak taw hari ni aku g mane???
aku g kepala batas ade seminar resume bergaya....
Kolej Komuniti Wilayah utara saje ....
huhuhu..uhuhuhuhh...
mule2 datang tu,,
perrhh !!!



Memang TAK BEST !!!
SUMPAH . .
Aku tak suke....tapi mule2 jelah kan..
baru2 sampai dah kene pecah kumpulan ...
mule adelah kite org wat aktiviti kapal karam....
syok gak main permainan kapal karam 2..



heeeeeeeeeeeee !!!
makanan yang dorang sediakan pon BEST ...
terrbaik laa... sek bek sedap....
low tak sedap, memang aku BENCI !,,
hahaha... Jahat Tol aku...
ape pon aku enjoyyy dapat g seminar ni ....
walau pon macam tak BEST !,,



hahaha..hahhaaaaaaaaaaaa........
tapi ade baiknyerr... aku dapat g seminar ni,,
sebab aku dapat pengalaman baru...
dapat kenal kawan2 baru dari kolej komuniti lain...
dan dapat mengetahui cara-cara cam ne nak wat resume !!!



Dalam English lak 2..
Perrrhh !!!, tak paham aku....
tapi aku wat2 paham jerr..... heeeeeeeeeeee !,,
Bile nak balik tu... sedih lah pulak...
sebab tak dapat jumpe dorang semua.....
pe pon thanks sebab Wat 
" SEMINAR RESUME BERGAYA NIE "

So kite Enjoy !!!!!


Sunday, 15 May 2011

Rindu Kamu !!!



Hhhaaa...HaAaaa..
Nak taw ape motif saya cakap rindu 2??
hehe...hehe...
of cos laa sy miss kat seseorang...
sape lagi.. sayang saya lah..
(NIK FADZIL),,
Hari ni sehari dye bz jerr... 
xpelah kan... 
dye bz ngan keje dye.. xpe awak..
saya paham awak bz kan... 
tahlaaa hari awak tak msj saya macam selalu....
saya dah rindu bagai nak rak !!!!
huhuuhu..huhuhuh...
awak tahu, rase macam seminggu tak msj awk taw !
heeeeeeeeeeee..................
rindu sangat taw....
mane lah awak ni kan... tapi tak pe.. ..
malam ni saya nak 


"SKYPE" 
ngan awak jugak !!
tak kire OK... !
huhuhuhu..huhuhuhuhu........
Bile lah nak jumpe Nik ni... 
saya rindu dah kat dye ni....
tapi nak wat cam ne.. 
kene abis kan stdy lu....
nanti leh jumpe kan2????
sayang kamu (NIK FADZIL)....


Bulan yang TEKANAN !!!!



'
haha... nek gilerr aku di watnyerr !!!
hu3...
pic ni time kat kolej ritu.. saje buh....

hAaaa... ni aku nak cite sikit...
taw sebab ape sejak akhir2 nie.. aku tension sikit...
sebab ngn report LI ni laaa... 
sakit kepale nak fikir.... tak saba nak abis stdy.. =)
hee..hehe..hehehe....
saba jelaahh..lagi sebulan jee nak abis.....
abis2 jer stdy...
lega !,,


dari 80 lebih aku wat report sebelom ni...
bile esdit2 balik..
taw tinggal bape page ????
68 !
uh,, bayangkan bape banyak kene reject !!!
OMG !
ikotkan hati ni.. malas nk wat lah !!!!
tapi nak tak nak....
kene wat gak sampai siap !!!......



Bile report dah siap....
satu lagi keje....
nak kene p print lak... 
haiii, kat mane pulak laaa aku nak print. ...
sabo jelah ngan Lec AKU yg PERRH!!! CEREWET 2...
tapi ade betol gak dye wat nie..hu3....
tak pelah...dah lec cam 2....
so aku kene layan jelaa kerenah dye 2 kan...
hahaha... haahhah.. (gelak sebab geram) ;D
low tak. . . DAH KENE BOM dah dye !!!!
wawwwa ~ ~ ~



Ok lah,, sampai cini jelaahh,.. 
aku nak blah dah..sambung wat Report LI ni..
sikit jeee lagi nak siap....
cayokkk..cayokkkk..cayokkk !!!!!!

Damm.. Damm... !
ByE..