BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 25 August 2011

SELAMAT HARI RAYA !!


Hyee....salam...

hope awak di sane sehat2 selalu...

lagi berapa hari jerr nak raya... 

sy harap awk dah beli persiapan raya...
maaf !
sebab saya telah lukekan hati awak...

bukan niat saya nak buat bgitu..

tapi ade alsan saya kenapa...

saya just nak wish.. for u...

SELAMAT HARI RAYA !!!

MAFF ZAHIR BATIN...



Friday, 19 August 2011

usah dikenang ! !



Mengapa dikenangkan kekasih yg menghilang
Jangan diingat lagi dia yang telah pergi
Biarkan dia pergi

Mengapa difikirkan
Cinta yang telah hancur
Jangan membuang waktu
Oleh kenangan lalu
Biarkanlah berlalu
Cari saja pengganti
Insan berhati suci...

P U T U S !!!


Maaf kan aku..

kerna terpaksa berterus terang..

andai ini lah takdir kita..

Moga kau kuatkan lah lalui dugaan ini..

aku pergi bukan kerna aku "MEMBENCI" kau..

tapi aku pergi untuk kebaikan..

dan aku tak layak untuk bersama org seperti kau...

moga kau tabah hadapi semua dugaan ini..

Dan terima kasih atas segalanya..

Halal kan lah semuanya.. 

selama kita kenal ni..

~ SELAMAT HARI RAYA BUAT KAMU ~

^_____________^

Monday, 8 August 2011

CINTA GILA


Hari Ni adelah hari yang paling aku rase gile2...

sebab... nik fadzil sanggup datang dari kuantan ke kl..

semata-mata nak memperjuangkan cinta dye kat aku...

memang laaa sweet kan.. tapi jangan lah giler sampai cam 2 yerr...

adoiii...

aku yang tekejot berokk pagi2 buta !!!

apa-apa pon..

thanks sayang..

sebab sanggop datang dari kuantan ke kl...

Tapi satu jerr...

ingat.. Jika satu hari jodoh kita tiada...

terimalah...

kerna ade yang lebih baik untuk kamu...

bercinta tidak semestinya akan kawen...

jika dah tertulis dia jodoh kamu...

insyllah...

akan berjumpa kembali....


Saturday, 6 August 2011

kadang2 kite !!


** kadang2 kite lupe nak tanya khabar si dia.

**kadang2 kite selalu ingat dia.. dia tak ingat kita.

**kadang2 kita selalu lupe segala kenangan bersama.

**kadang2 kita hanya ingin tahu daripada mengambil tahu.

**kadang2 kita hanya pandai berkata2 daripada melakukannya.

**kadang2 kita xsedar ada org menyanyagi kita.

**kadang2 kita xsedar, kite buat org kecewa.

**kadang2 kita xtahu ade yg amik berat tentang kita.

**kadang2 kita hanya akan ingat kalau kita memerlukan.

**kadang2 kita akan lupekan ketika kita sedang gembira.

**kadang2 kita akan tersentap kalau si dia menegur kita.

**kadang2 kita memerhati daripada menegur.

**kadang2 kita sentiasa kelihatan happy!!, padahahal kita saja yang tahu.

**kadang2 kita terlalu singkat tanpa memikirkan apa kesudahannya!!!!

TERIMA KASIH ! ! !


Sumpah Aku BENCI !!!!
semua same jee..
shiittt..
KAU PENIPU....
dan aku TERTIPU..



Jangan cari aku...
jangan tanya aku kenapa...
LU FIKIR LAH SENDIRI DERR....


sekali aku ditipu...
sampai bile2 aku tak akn
percaya !!!


_ Tamat _

Friday, 8 July 2011

new my hair






Wednesday, 6 July 2011

Konsert Arab | Pavilion













Monday, 13 June 2011

1ST DAY INTERVIEW ~ ~




Syukur Alhamdullilah....
hari ni aku interview lepas derr !!,,
aku banyak kelengtong jerr..
huhuh...
tapi boss aku baik...
this  my boss chef zaidah... dye sangatt baik...
thanks pade kawan baik aku..
NurHuda Ibrahim yang tolong ak dapatkan keja ni..
huhuh..



dan esok aku dah mula kerja....
insyllah aku akan buat yg terbaik...
sebab aku baru je tamat stdy di KKBU,,
sementara nak tunggu keja gov.
keja laah kejap kat mane2.. 
nak kumpol wet wat lesen keta katekan..
hahaha...

Thursday, 9 June 2011

TAMAT SUDAH DI KKBU


~ my classmate SKS 4B ~


Uhhh... lame rasenyer tak blogger ni...
tak taw laa pe maslah blogger aku ...
bile on jee xboley..ape pon xboley ... 
tapi hari ni dah boleh on..
huhuhu..suke aku...


Ok hari ni aku nak cite... 
hari selasa 7/6/2011 tamat sudah aku sebagai seorg students
di KKBU.. Kolej Komuniti Bayan Baru !!,,
syukur Alhamdullah...
selama 2 tahuna aku stdy...
dan akhirnyerr tamat jugak aku...
tapi rase kejap jee..
 yelah.. pejam celik..pejam celik...
dah 2 tahun aku belajar kan.. hehehe...
tapi bulan 7 ni jumpe lagi dak2 kolej aku..
sebab ade hari "SKS"..
pade 1/7/2011..
so lepas ni aku akan berangkat ke KL pulak.. keja sane laarrhh..
bosan dok penang ni.. hehehe...







aku org dok amik exam...
aku sempat lagi snap pic dorng..
wakakaka. !!!,,
bukan ape..
kenangan last exam kan.. hehehe..


whit my bffs yang ting tong.. 


ni pensyarah saya.. 
comel kan..mcm students..huhuhu...



yang ni lak jejaka ansem di KKBU.. 
shahir, rafail dan azim...
pade sape2 yang berminta..
sila tinggalkan no.tel ANDA !!..
hahahha..hahaha..


...eja and fazlin aini...
kalau nk berkenalan ngan awek cun 2 org ni..
cari laa..huhuhu..
opss !!.. marah kang cek bubu 2.. wawaw..

Monday, 23 May 2011

Esok MY BUFDAY !!!


Esok adelah hari bahagia,
 dalam hidup aku....
sejak aku dah besar ni...
 aku tak penah sambut bufday aku...
family aku pon xpenah wish..
 its ok...
aku tak amik hati.. .
tapi aku tahu mak ayah aku ingat..
just dorang sebok jee kadang2 kan...
tapi nape hari ni aku rase sedih sangat...
esok adekah aku akan terus bersedih,
seperti hari ini???
aku rase macam aku ni hidup...
sorang2 jer... 
ade bf pon...
macam tak de jerr...
hmm... tahlaa..
hari demi hari....
dugaan yg aku lalui amat laa sukar,
untuk aku tempuhi,..

ape pon...
aku nak wish awal2 kat diri aku...
HAPPY BUFDAY...
FATIN NABILA ...
Yang ke 20 tahun... ^___^

Saturday, 21 May 2011

Langkawi Im Coming ~ ~




Syoooookkkkkkkkkkknnnnnnnyeeeeeeerrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!
sebab sayang saya  nik fadzil,
nak bawak saya pegi langkawi lepas saya 
abis stdy ni..hehehe.. 
syokkk sangat..


sebab seumur hidup saya....
tak penah lagi ade oranng tersayang ajak p jalan2 cam ni...
hehehe..heeeeeeeeeeeee...
suke saya taw... 


tak sabar rasenyerr nak pegi sane.....
saya harap awak tunaikan janji awak.....
tapi kalau sebab tertentu awak tak boleh nak pegi...
tak ape..saya paham... kite hanya merancang...
tapi tuhan yang tentukan segalanya... 
saya nak awak tahu....
yang saya sayang awak sangat !!!...


hyee uu... u ingt u macho ke wat muke cam 2..
hehehe...hehehehe..
u macam mane pon i tetap syg...
love u my dear ~ ~



SAKIT HATI SGT2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Hari ini 
saya sakit hati 
teramat sangat !!!!!,,
rase macam nak 
sepak terajang jerrrr
 semua orang !!
Sumpah !,, 
saya SAKIT HATI 
gilerrr .....

Sabar jelaaa bile 
tengok pic dye 2..
ade lagi kat FB awak...
hmmm...
saya malas nak bising2.....
fikir sendiri  lah....

dahlaaa... 
xde mood langsong 
hari ni !!!!..
malas nak fikir..
TIDO LAGI BAIK !!!!!

Wednesday, 18 May 2011

Terima Kasih syg..



Malam ni hapyy + sedih....nak taw happy sebab ape??
huhuhu....saya happy sebab malam ni dapat luangkan masa ngan nik..
hehehe..hehe... 
then sy sedih sebab.. sy rindu sgt kat awak nikk....
tadi skype ngan awak happy sy...tgk awak....
awak lah lelaki yang memahami sy.... 
sy happy sgt dapat kenal ngan awak nik...
menangis saya bile taip blog ni... 
sy rase awak betol2 hargai sy... sy tak penah rase di hargai cam ni...
thanks awak..sebab bahagiakan hidup saya....
saya nak awak tahu...yang saya sayang kan awak sangat2 !!!....
hope saya dapat jumpe awak jugak 1 hari nanti... 
rindu sgt kat awak... =(
dan saya harap bile kite dah jumpe nanti....
awak tak berubah hati..... 
saya tak nak sebelom jumpe awak kan main sygggg kat syg....
nanti dah jumpe awak layan macam nak tak nak....
saya harap HATI AWAK TAK BERUBAH !!!!
sy tetap syg awak dunia akhirat..... =)


sayang.. u tengok sape kat sebelah tu???
u tunggu i yerr.. hehehhe...
tunggu ..nanti i sampai kat sebelah u..hehehhehe....
u jangan sedh taw tgk i update blog ni....
huhuhu.. i rase bahagia sgt !!!!!.. 
bile rase diri i di hargai oleh seseorang... =)


LOVE U SAYANG !!!!!! 
MUUAAHHH ...... MMUUAAHHH..... MMUAAAHH !!!!!!


Monday, 16 May 2011

Seminar Resume Bergaya

hamboiii..merah gitew !!
comel tak??? heeee....
mule dah perasan aku ni kan??
haha..haaaaaaaaaaaaa..
time ni kat mane tah mane tempt ni,
aku pon lupe !..
heee...heeee.. jgn marah...




Nak taw hari ni aku g mane???
aku g kepala batas ade seminar resume bergaya....
Kolej Komuniti Wilayah utara saje ....
huhuhu..uhuhuhuhh...
mule2 datang tu,,
perrhh !!!



Memang TAK BEST !!!
SUMPAH . .
Aku tak suke....tapi mule2 jelah kan..
baru2 sampai dah kene pecah kumpulan ...
mule adelah kite org wat aktiviti kapal karam....
syok gak main permainan kapal karam 2..



heeeeeeeeeeeee !!!
makanan yang dorang sediakan pon BEST ...
terrbaik laa... sek bek sedap....
low tak sedap, memang aku BENCI !,,
hahaha... Jahat Tol aku...
ape pon aku enjoyyy dapat g seminar ni ....
walau pon macam tak BEST !,,



hahaha..hahhaaaaaaaaaaaa........
tapi ade baiknyerr... aku dapat g seminar ni,,
sebab aku dapat pengalaman baru...
dapat kenal kawan2 baru dari kolej komuniti lain...
dan dapat mengetahui cara-cara cam ne nak wat resume !!!



Dalam English lak 2..
Perrrhh !!!, tak paham aku....
tapi aku wat2 paham jerr..... heeeeeeeeeeee !,,
Bile nak balik tu... sedih lah pulak...
sebab tak dapat jumpe dorang semua.....
pe pon thanks sebab Wat 
" SEMINAR RESUME BERGAYA NIE "

So kite Enjoy !!!!!


Sunday, 15 May 2011

Rindu Kamu !!!



Hhhaaa...HaAaaa..
Nak taw ape motif saya cakap rindu 2??
hehe...hehe...
of cos laa sy miss kat seseorang...
sape lagi.. sayang saya lah..
(NIK FADZIL),,
Hari ni sehari dye bz jerr... 
xpelah kan... 
dye bz ngan keje dye.. xpe awak..
saya paham awak bz kan... 
tahlaaa hari awak tak msj saya macam selalu....
saya dah rindu bagai nak rak !!!!
huhuuhu..huhuhuh...
awak tahu, rase macam seminggu tak msj awk taw !
heeeeeeeeeeee..................
rindu sangat taw....
mane lah awak ni kan... tapi tak pe.. ..
malam ni saya nak 


"SKYPE" 
ngan awak jugak !!
tak kire OK... !
huhuhuhu..huhuhuhuhu........
Bile lah nak jumpe Nik ni... 
saya rindu dah kat dye ni....
tapi nak wat cam ne.. 
kene abis kan stdy lu....
nanti leh jumpe kan2????
sayang kamu (NIK FADZIL)....