BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 16 May 2011

Seminar Resume Bergaya

hamboiii..merah gitew !!
comel tak??? heeee....
mule dah perasan aku ni kan??
haha..haaaaaaaaaaaaa..
time ni kat mane tah mane tempt ni,
aku pon lupe !..
heee...heeee.. jgn marah...




Nak taw hari ni aku g mane???
aku g kepala batas ade seminar resume bergaya....
Kolej Komuniti Wilayah utara saje ....
huhuhu..uhuhuhuhh...
mule2 datang tu,,
perrhh !!!



Memang TAK BEST !!!
SUMPAH . .
Aku tak suke....tapi mule2 jelah kan..
baru2 sampai dah kene pecah kumpulan ...
mule adelah kite org wat aktiviti kapal karam....
syok gak main permainan kapal karam 2..



heeeeeeeeeeeee !!!
makanan yang dorang sediakan pon BEST ...
terrbaik laa... sek bek sedap....
low tak sedap, memang aku BENCI !,,
hahaha... Jahat Tol aku...
ape pon aku enjoyyy dapat g seminar ni ....
walau pon macam tak BEST !,,



hahaha..hahhaaaaaaaaaaaa........
tapi ade baiknyerr... aku dapat g seminar ni,,
sebab aku dapat pengalaman baru...
dapat kenal kawan2 baru dari kolej komuniti lain...
dan dapat mengetahui cara-cara cam ne nak wat resume !!!



Dalam English lak 2..
Perrrhh !!!, tak paham aku....
tapi aku wat2 paham jerr..... heeeeeeeeeeee !,,
Bile nak balik tu... sedih lah pulak...
sebab tak dapat jumpe dorang semua.....
pe pon thanks sebab Wat 
" SEMINAR RESUME BERGAYA NIE "

So kite Enjoy !!!!!


0 comments: