BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 15 May 2011

Bulan yang TEKANAN !!!!



'
haha... nek gilerr aku di watnyerr !!!
hu3...
pic ni time kat kolej ritu.. saje buh....

hAaaa... ni aku nak cite sikit...
taw sebab ape sejak akhir2 nie.. aku tension sikit...
sebab ngn report LI ni laaa... 
sakit kepale nak fikir.... tak saba nak abis stdy.. =)
hee..hehe..hehehe....
saba jelaahh..lagi sebulan jee nak abis.....
abis2 jer stdy...
lega !,,


dari 80 lebih aku wat report sebelom ni...
bile esdit2 balik..
taw tinggal bape page ????
68 !
uh,, bayangkan bape banyak kene reject !!!
OMG !
ikotkan hati ni.. malas nk wat lah !!!!
tapi nak tak nak....
kene wat gak sampai siap !!!......



Bile report dah siap....
satu lagi keje....
nak kene p print lak... 
haiii, kat mane pulak laaa aku nak print. ...
sabo jelah ngan Lec AKU yg PERRH!!! CEREWET 2...
tapi ade betol gak dye wat nie..hu3....
tak pelah...dah lec cam 2....
so aku kene layan jelaa kerenah dye 2 kan...
hahaha... haahhah.. (gelak sebab geram) ;D
low tak. . . DAH KENE BOM dah dye !!!!
wawwwa ~ ~ ~



Ok lah,, sampai cini jelaahh,.. 
aku nak blah dah..sambung wat Report LI ni..
sikit jeee lagi nak siap....
cayokkk..cayokkkk..cayokkk !!!!!!

Damm.. Damm... !
ByE..

0 comments: