BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 18 May 2011

Terima Kasih syg..



Malam ni hapyy + sedih....nak taw happy sebab ape??
huhuhu....saya happy sebab malam ni dapat luangkan masa ngan nik..
hehehe..hehe... 
then sy sedih sebab.. sy rindu sgt kat awak nikk....
tadi skype ngan awak happy sy...tgk awak....
awak lah lelaki yang memahami sy.... 
sy happy sgt dapat kenal ngan awak nik...
menangis saya bile taip blog ni... 
sy rase awak betol2 hargai sy... sy tak penah rase di hargai cam ni...
thanks awak..sebab bahagiakan hidup saya....
saya nak awak tahu...yang saya sayang kan awak sangat2 !!!....
hope saya dapat jumpe awak jugak 1 hari nanti... 
rindu sgt kat awak... =(
dan saya harap bile kite dah jumpe nanti....
awak tak berubah hati..... 
saya tak nak sebelom jumpe awak kan main sygggg kat syg....
nanti dah jumpe awak layan macam nak tak nak....
saya harap HATI AWAK TAK BERUBAH !!!!
sy tetap syg awak dunia akhirat..... =)


sayang.. u tengok sape kat sebelah tu???
u tunggu i yerr.. hehehhe...
tunggu ..nanti i sampai kat sebelah u..hehehhehe....
u jangan sedh taw tgk i update blog ni....
huhuhu.. i rase bahagia sgt !!!!!.. 
bile rase diri i di hargai oleh seseorang... =)


LOVE U SAYANG !!!!!! 
MUUAAHHH ...... MMUUAAHHH..... MMUAAAHH !!!!!!


0 comments: